Monday 30 March 2015

Via Green Tea Scrub Natural

Via Green Tea Scrub Natural
dr rochelle skin expert


Onko sileä ja terve, että on halu dr rochelle skin expert lähes kaikki naiset. Keskimäärin naiset ovat valmiita käyttämään mitään suuria SE ostaa saippuaa tai kasvojen kerma, joka ei jää kiinni selvästikään ole vähiten mengadung kemikaaleja. Itse hoidettaessa kasvojen ohella luonnollisia ainesosia ei oikeastaan ​​ole niin vaikeaa.

Vinkkejä ihonhoito luonnollisia ainesosia nyt yhä harvinaisia. Ei turhan salongit, jotka käyttävät luonnollisia ainesosia ihonhoitoon asiakkaille. Käsittele kasvot erittäin turvallinen ja luonnollinen tapa pois vahinkoa kasvot. Yksi luonnollinen ainesosa, joka on voitava käyttää hoidossa kasvot on vihreää teetä.

Vihreä tee tai vihreää teetä lehdet ovat ominaisuuksia, jotka eivät ole niin vähän kasvoille, vihreä tee saattaa suojata ihoa auringossa, estää ryppyjä, akne, poista musta tahroja, ja kirkastaa ihoa. Vihreä tee on myös tunnustettu pystyy poistamaan mustan silmän pistorasiaan tai banaalisuutta kutsutaan yhdessä panda silmät, koska teelehdet, joilla on hyvin korkea antioksidantti sisältöä.

Hyödynnä vihreää teetä sekä luonnon materiaaleja kasvohoidot, voimme soveltaa sitä luonnollista pensaikkoa. Hankaa vihreä tee lehtiä pystyy meitä olemaan kotona helposti.

Tässä ovat materiaaleja, jotka käytetään luoda vihreää teetä pensaikkoa:

- 1 pussi vihreää teetä pussit
- 3 rkl kidesokeria
- 1 rkl hunajaa ori
- 1 tl oliiviöljyä

Trick-elämä on myös seuraava:

1. Kaada 1 pussi vihreää teetä pussit kuumalla vedellä
2. Kaada 2 rkl vihreää teetä, joka on keitetty pieneen kulhoon
3. Lisää 3 rkl kidesokeria
4. Lisää 1 tl öljyä zaituin
5. Sekoita 1 rkl hunajaa edetä alkuperäisen

Kun ainekset sekoitetaan, levitetään kasvoille tasaisesti ja anna seistä 3-5 minuuttia kuivana. Käytä pieni pyyhe, joka on kastettu lämpimään veteen puhdistukseen kasvot pensaikot. Huuhtele jälleen kohtaavat pitkin kylmällä vedellä, kunnes puhdas.

Scrub vihreää teetä, joka on iholle kasvojen luo iho tuntuu pehmeämpi, notkea ja raikas. Kasvojen iho voi terdetoks itsensä kanssa, koska ilmansaasteet on ottanut bakteerit ja pölyä pintaan kasvot, kasvot näyttää tylsää, öljyinen, akne tai Mustapäiden & näkyviin.

Hunaja itse ja on hyötyä kosteuttavaa ja on antibakteerisia ominaisuuksia. Antioksidantit ja luonnollinen mikrobilääkkeiden ominaisuudet hunajaa helpottaa suojaamaan ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta ja pystyy tukemaan sallittavuutta ihon nuorentaa ja virkistävä ihon. Hunaja voi myös imeä lika ihohuokoset. Ei ihme vähän, jos ei luonnon pensaikkoa, joka tekee hunajaa, joka on yksi ainesosista pensaikkoa, koska hunaja on puhdistusaine, joka sopii.

Käyttö vihreää teetä pensaikkoa kahdesti päivässä asianmukaisuuden voi tuottaa kasvojen iho kirkas hehku, ylläpitämään poistaa kuolleet ihosolut, ja virkistää ihoa kunkin HRI. Koska ei ole mitään vikaa, jos yrität tätä vihreää teetä pensaikkoa.

Ostamisen sijaan kosmetiikkaa, jotka sisältävät kemikaaleja ja voivat olla vaarallisia, on parasta yrittää luonnollisia ainesosia. Ei vain turvallisempi, luonnollisia ainesosia ja on helppo saada ja varmasti ei tarvitse budjetti että kallista. Kuitenkin saada tuloksia olet täydellinen, luonnon materiaaleja tarvitaan, kun hänen erottaa pitkä syöttö, tulla Sinun täytyy olla kärsivällinen.

No comments:

Post a Comment