Monday 6 April 2015

smukke øjenvipper, at

Caring Instruktioner øjenvipper Extension

Har smukke øjenvipper, at lange og tilspidsende, er, at i drømme stræber hver hun.
Eye er den sektor, der står over for den vigtigste grund af små ændringer på området vil være yderst øje påvirker vores ansigt ved alt.
Forskellige former trick Dr Rochelle Skin Expert udføres af kvinder for at opnå de fornemme smukke øjenvipper.
Men denne gang ikke bare bruge mascara, øjenvipper curler, og falske øjenvipper, opstår var frugten af ​​en ny trend, der er stigende blandt kvinder i øjenvipper forlængelse.
Installationsprocessen tager vipperne mens ca. 1-2 timer, afhængigt af den type, du vælger.
Imod installationen af ​​denne forlængelse vipper, en efter en implanteret syntetisk vipper til vipper som ikke har nogen tykt og tyndt, vil resultatet afhænge af de naturlige vipper, du har.
Hvis du ønsker, eller endda har sat eyelash extensions, her er de mange faktorer, der skal tages i betragtning til behandling eyelash extensions, som du holder længere.

1. Undgå kontakt med vand i løbet af 24 timers prime
Så mange timer efter den første installation af falske øjenvipper virkelig sårbare, være bør du undgå øjet du ikke får våde lad lad eyelash extensions i stand til at fortsætte i det gamle firma.

2. Hver morgen kam øjenvipper børstning
For dem af jer, der kender sammen med make-up, der selvfølgelig har børste til øjenvipper og bryn, der kaldte sammen Spoolie. Comb vipper dig hver morgen, så der ikke mere klæbrig og synes naturligt. Hvis du ikke har Spoolie, kan du bruge den anden børste mascara, der ikke har været anvendt, og du vil få de samme resultater sammen ved hjælp Spoolie.

3. Undgå at bruge makeup remover indeholdende olie
Brugen af ​​olie i øjet kan føre til eyelash extensions ikke vare ved i den gamle virksomhed. Ren makeup i øjenområdet ved langsomt bare udnytte en vatpind.

4. Undgå gned sine øjne
For at opretholde eyelash extensions dig, undgå gned sine øjne og holder vipperne du konstant. det kan forårsage øjenvipperne ori Du tog ideer og kan forårsage irritation.

5. Du må ikke klemme øjenvipper du
Øjenvipper curler og mascara overflødig forbrug kan føre til et sammenbrud i de eyelash extensions, der er blevet plantet.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive